Levering fra 45kr  *  Hurtig levering - inden 3 dage  *  Intet salg til personer under 18 år  *  Konkurrencedygtige priser

Om YourDrinks

YourDrinks er stiftet i 2019 af Bianca Hovgaard. Hos YourDrinks ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle ind til dine drinks eller cocktails. Derfor har vi lavet en webshop med et bredt udvalg af drinks, og givet dig mange muligheder for at blande dine pakker, som du ønsker dem. 

Det er dit behov, som kommer i første række hos os. Vores drinksløsninger er perfekte til mange forskellige anledninger, som fx cocktailpartys, forfester og bare en hyggelig aften med venner eller familie. 


Udelukkende webshop

For at kunne give dig de bedste priser, har vi valgt udelukkende at have en webshop, så vi kan holde omkostningerne nede og dermed også priserne. 

Hos os er der mange penge at spare. Hold dit cocktailparty med drinks fra YourDrinks og undgå at betale overpriser i baren.  Skulle du have brug for hjælp til hvilken drink du skal bruge til din begivenhed, så udfylder du bare formularen herunder, og vi kontakter dig.


Større events

Skal du holde et større event, så kontakt os gerne. Vi har mulighed for at levere gennem vores samarbejde med blandt andet Carlsberg. 

Historien bag

Hele idéen bag YourDrinks stammer fra London. Ikke fordi jeg har oplevet noget lignende i London, men fordi jeg altid gerne ville se London. Så jeg hoppede på en flyver, og en af aftenerne sidder jeg i baren, for at arbejde, hvor det slår mig, at det ville egentlig være meget smart? Og så tog det ellers fart. 2 måneder senere kunne jeg lancere YourDrinks og i dag arbejdes der på højtryk for at udvikle idéen bag. 


Hvem er jeg? 

Mit navn er Bianca Hovgaard, og jeg står bag idéen. Jeg er ejer, stifter og styrer den daglige drift af YourDrinks. Virksomheden holder til i Vejle og i en lille flække uden for Jelling, hvor jeg oprindeligt er fra. 

Jeg har taget en HHX med speciale i Global Business. Med YourDrinks har jeg startet et "iværksætter-eventyr", som jeg fik øjnene op for, tilbage i 1.G. Min passion for iværksætteri er stor og jeg brænder for, at yde den perfekte service. Mit store drive og gå-på mod gør også, at YourDrinks hele tiden er i udvikling.

Skriv til os

Du kan altid kontakte os på mail:

Kontakt@yourdrinks.dk

Svares inden 2 hverdage

Chat med os

Så længe chatten er åben, nede i bunden,

kan du skrive til os, og vi finder en

konsulent hurtigst muligt.

Kontakt os