Levering fra 45kr  *  Hurtig levering - inden 3 dage  *  Intet salg til personer under 18 år  *  Konkurrencedygtige priser

Årets Julegaveidé

Står du igen i år og ikke ved, hvad du skal give til ham, hende eller dem? 

En pakke fra YourDrinks er den perfekte gave, at give til enhver, som har en kærlighed til cocktails og drink. Med en gave fra os, får du muligheden for, at give en gave, som er lidt anderledes og helt sikkert falder i god jord - hvad end det er til din kæreste, søster, far, ven eller en helt anden. 

Spar derfor julegaveræset rundt i butikkerne, og bestil den hjemme fra sofaen. Hvis du fjerner pakkelabelen fra æsken, kan den endda lægges direkte under træet. 

Julefrokost

Når årets julefrokoster for alvor går i gang, kan man sommetider trænge til andet end snaps. Det har vi løsningen på! Med drinks fra YourDrinks, kan i peppe festen op og sætte gang i julehyggen. 

Pssst... Vi siger ikke, at vi foretrækker enten en Moscow Mule eller at hælde Bailey's Chocolat Luxe i vores kaffe/kakao, meeeen... Det gør vi!

Nytår

Hold et brag af en nytårsfest med drinks fra YourDrinks. Vi giver dig muligheden for at fejre dit nytår med lækre drinks, som er nemme at lave. 

Byd dine gæster velkommen til nogle lækre drinks, som du tænker matcher dine gæster. Skulle du have brug for inspiration til, hvad der er godt at tilbyde, så skriv endelig til os, så hjælper vi gerne. 

Spar tiden i supermarkedet, hvor der alligevel er propfyldt i denne tid. 

Cocktail-party

Hvorfor tage med dine venner eller veninder på café, bar eller restaurant og betale overpris for jeres drinks, når i kan købe ved YourDrinks? 

Vi tilbyder drinks med priser helt ned til 5,5kr per drink. På denne måde kan i holde en hyggelig aften derhjemme i godt selskab. 

Der er helt klart også noget hyggeligt og festligt over, selv at mikse jeres drinks. Så find jeres indre bartender frem og test hinanden i jeres evner til, at mikse drinks. 

Velkomstdrinks

Byd dine gæster velkommen på en anderledes måde, med drinks fra YourDrinks. 

I stedet for at servere på traditionel vis, så mix en drink til dem og start festen allerede ved velkomsten. Med en drink som velkomst kan man gøre dagen festlig på en helt anden og farverig måde. 

Som velkomstdrinks kan man med fordel bruge drinks som Aperol Spritz, Gin Hass og Gin & Tonic. Skal velkomstdrinken være alkoholfri anbefaler vi at servere en Strawberry Fresh.

Brunch

Giv jeres brunch et lækkert twist med drinks fra YourDrinks. Alle ved hvor hyggelig en brunch kan være, men drinks giver den prikken over i'et. Til jeres brunch kan i både vælge drinks med eller uden alkohol. 

Til en brunch vil vi anbefale:

Aperol Spritz, Miss Passion eller Lime Margarita, hvis den skal indeholde alkohol. 

Hvis den ikke skal indeholde alkohol, kan vi anbefale en Strawberry Fresh.